Skip to content

ISABERG

Barnvänlig skidsemester på hemmaplan!

Mindre än 2 timmars bilresa från Kungälv

På Isaberg Mountain Resort finns Södra Sveriges största skidanläggning. Här finns hela 8 liftar och 10 pister, vilket gör Isaberg till det perfekta resmålet för Västsveriges barnfamiljer. 

Isaberg är fjällsemester för hela familjen, fast på hemmaplan. På mindre än två timmars avstånd från Kungälv kan du bo på en skidanläggning med riktig fjällkänsla. Det är både mitt i vildmarken och nära till alla backarna. Mer än 70 fina stugor med full komfort och bokvalitet. Stanna hela veckan, över en långhelg eller kortvecka (söndag-torsdag). Utvalda kortveckor får du halva priset på både skipass och skidhyra.

Isabergs fina skidanläggning för barnfamiljen, har det mesta som man kan önska. En nybörjarbacke med åkband och mysiga grillstugor. När skidkunskaperna ökas på finns det mer utmanande backar att prova på. Den svarta backen, från toppen, är en nog så tuff utmaning även för riktigt avancerade åkare.

Som skidort sedan 1930-talet finns traditionen på plats. På Isaberg kan ni också njuta av fika och lunch i Toppstugan och på kvällarna har restaurang Höganloft nere i stugbyn både afterski, takeaway-pizza och á la carte på plats att erbjuda. Självklart har restaurangen serveringstillstånd och ett stort utbud av goda viner.

Isaberg är en riktig fjällsemester, bara lite närmare än de nordliga fjällen.

Så välkomna till Isaberg alla Kungälvsbor”